Srbija: Coca-Cola traži novu generaciju talenata

Srbija: Coca-Cola traži novu generaciju talenata

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija saopštila je jučer da je, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i nauke, univerzitetima i studentskim organizacijama, raspisala konkurs za izbor šeste generacije Coca-Cola talenata.

Priliku da se usavršavaju uz vrhunske stručnjake u kompaniji, steknu vještine i znanja koja imaju konkretnu primjenu i otvore sebi put ka uspješnoj poslovnoj karijeri dobit će sedam novih studenata.

Tokom dvije godine, koliko ovaj program traje, odabrani studenti će proći kroz niz obuka i seminara koji imaju za cilj njihovo profesionalno usavršavanje, a pored toga budućim Coca-Cola talentima osigurana je i financijska podrška u iznosu od 2.000 eura godišnje tokom trajanja programa.

Pravo sudjelovanja na konkursu imaju svi studenti akreditiranih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji, koji su ispunili uslov za upis treće godine studija, imaju prosek 8,5 i viši i govore engleski jezik.

Program su podržali Narodna kancelarija predsjednika Srbije, univerziteti u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Prištini i brojne studentske organizacije.

Od 2006. godine, kada je pokrenut program, izabrano je 35 studenata koji su se usavršavali u ovoj kompaniji. Konkurs je otvoren do 7. decembra ove godine.

---

manager.ba