Oglašavanje

Oglašavanje

Portal www.eakademik.com je jedinstven projekat u regiji koji ima za cilj biti centralno mjesto susreta naučnih radnika, entuzijasta, zaljubljenika u nauku i osoba koje žele promovisati vrijednosti i moć znanja.
Projekat eAkademik je doživio veliki uspjeh u regionu te u prosjeku na mjesečnoj bazi bilježi porast broja posjetilaca u iznosu od 11.2% što je za ovako mlad projekat izuzetno velika brojka. Svakodneno na stranicama našeg portala borave posjetioci iz svih zemalja regije ali i ostatka svijeta.  Kao projekat namjenjen naučnim radnicima iz cijele regije, eAkademik.com svakim danom bilježi sve veći broj posjeta i lojalnih posjetilaca koji nam se svakodnevno vraćaju u potrazi za svježim, pouzadnim i pravovremenim informacijama iz svijeta nauke, tehnologije i poslovanja.

Na stranicama našeg portala se možete oglašavati putem bannera ili sponzoriranih članaka. Uz enormno niske cijene, mogućnost targetiranja Vaše kampanje na određeni geografski prostor te uz pomoć naših stručnih lica za marketing možete doprijeti do akademskog građanstva cijele regije.

Kako do popusta?

Ispred finansijske dobiti stavljamo zadovoljstvo naših klijenata i uspješne dugoročne saradnje. Oglašavanjem na duži vremenski period možete ostvariti popust do 20%. Ukoliko se prvi put oglašavate na našem portalu dajemo Vam bonus dobrodošlice - 15% više prikazivanja na Vašu narudžbu.

Želim svoj reklamni banner na stranicama portala eAkademik.com. Šta dalje?

Kontaktirajte nas na info@eakademik.com i bit će nam zadovoljstvo na osnovu vaših zahtjeva, želja i planiranog budžeta predložiti optimalnu reklamnu kampanju na stranicama našeg portala. Ukoliko želite samostalno razmotriti načine na koje se možete oglašavati, razmotriti dostupne pozicije i cijene, aktuleni cjenovnik marketinških usluga možete preuzeti ovdje.

Za sve informacije, prijedloge, sugestije, eAkademik.com tim Vam stoji na raspolaganju.

   

Ostavi komentar

*