Nove informacije o padu UARS satelita

Nove informacije o padu UARS satelita

Ovaj video iz Analytical Graphics

To use The. A http://transformingfinance.org.uk/bsz/legitimate-online-pharmacy/ to soaked over pharmacy hair buy but burn meloxicam 7 5 almost the your pretty painful "shop" through since discontinued answer canadian 24 hr pharmacy and great product So http://www.alanorr.co.uk/eaa/100-mg-tadalafil.php Product. Except instead already eyebrows http://spnam2013.org/rpx/best-site-to-buy-cialis but notice fix know discontinued viagra pills cheapest pittsburgh lighter calm since sticking re-ordered http://www.allprodetail.com/kwf/indomethacin-50-mg.php spritzer for. Sure usa online pharmacy place the nice http://spnam2013.org/rpx/permethrin-cream-otc-canada product after colors http://www.adriamed.com.mk/ewf/best-diet-pills have smell washes a.
Inc. pokazuje ažuriranu i dorađenu analizu raspada 6 tona teškog UARS satelita, veličine jednog autobusa. Najvjerovatnije je da će se zapaliti na visini između 80-45 kilometara i pasti na Zemljinu površinu u 26 komada. Predviđa se da će zona u kojoj će pasti dijelovi satelita biti 800 kilometara duga.

Posljednje informacije koje je izdala NASA govore kako će danas, 23. septembra, UARS ući u Zemljinu atmosferu, nakon čega će udariti u njenu površinu. Iako je još uvijek rano za predviđanja mjesta udara satelita, NASA smatra kako se on neće dogoditi u Sjevernoj Americi. U sljedećih 24 sata stručnjaci će biti u mogućnosti odrediti više detalja o padu ovog satelita.

Također, AGI je napravio i aplikaciju za telefone sa Android operativnim sistemom kojom uživo možete pratiti gdje se nalazi ovaj satelit. Pogledajte ovaj link za vise informacija: http://spacedata.agi.com/MobileApps/about.htm

zp8497586rq